Har du svårt att hitta något att sticka?

Hos oss på Garn & ved finns flera olika modeller uppstickade. Här kan du känna och klämma innan du bestämmer dig. Kanske hittar du en ny favorit.
Här kommer det dyka upp bilder på höstens nyheter.

Värmande tröjor till hösten

Här har vi mamma Hanna och lille August som båda har på sig tröjor ur Svarta fårets kollektion. Hanna har på sig en tröja som heter "Barcelona" och finns i häftet som heter "Barcelona 7 Wear". Tröjan Hanna har på sig är i storlek Medium och är stickad i "Ulrika". August har på sig en söt kofta som heter "Neapel" och finns i häftet som heter "Neapel 8 mini". I häftet är är koftan stickad i "Ulrika" men den koftan August har på sig är stickad i "Soft lama". Storleken är 4-6 månader.

Bedårande klänning

Titta så söt lilla Dagny blev i den nya tunikan från Viking garn. Passar även utmärkt som klänning både till vardags och kalas. Klänningen är stickad i "Bambino" och mönstret finns i häftet 2015-1. Klänningen som Dagny har på sig är stickad i storlek 2 år.

Söt traktortröja

Först ut bland modellerna är denna söta traktortröja. Den är stickad i "Alpacka liten storm" från Viking garn i storlek 4 år. Både len mot huden och värmer bra till hösten. Mönstret finns i häftet som heter 2110.