Stickcafé

Det här gulliga tomteparet vill meddela att det är stickcafé den 8/12. Mellan 18 & 20 är ni varmt välkomna till oss för lite härlig gemenskap. Som vanligt kommer det kosta 55 kronor och då får man en macka, kaka och kaffe/te. Man anmäler sig genom att swisha till Heléne på nummer 0705373099. Sista anmälningsdag är måndag den 6/12. En nyhet denna gången är att vi gästas av Susanne Andersson från Mölltorp handelsträdård som kommer att visa lite inspiration till kransar så här när det närmar sig jul ❄️

Hösten/vintern 2021

Nu har vi äntligen fått in höstens lookbooks. Båda innehåller massor av inspiration till höstens projekt. Vi har även fått in höstens garnnyhet från Svarta fåret, Tencel blow. Ett superhärligt garn i blandningen tencel/alpacka. Så mjukt att man nästan vill krypa ner i hyllan. Välkommen till butiken för att hämta lookbooksen och för att känna på vårt nytillskott. 

Äntligen!


Nu är det ÄNTLIGEN dax igen. Som vi har längtat! Tillsammans med ABF ska vi på Garn & ved anordna ett stick- och virkevent. Lördagen den 25 september mellan klockan 13 och 17 på Garn & ved. För att hålla det lite extra coronasäkert kommer vi att låna Puttes verkstad. 
Fika kommer att finnas att köpa för 20 kronor och detta måste betalas kontant.
Har du några frågor kan du alltid besöka oss eller ringa till Heléne. För att anmäla dig skicka ett sms till 070-5373099.  Vi reserverar oss för att folkhälsomyndigheten ändrar restriktionerna med kort varsel, men det vet ni ju vid det här laget  ;)

Semesterstängt vecka 28


Nu är sommaren här igen! Härligt tycker vi men vi kommer sakna er kunder och alla era roliga projekt. Vilken tur att vi bara håller stängt en vecka (12/7-18/7) i sommar. Då ska vi vila upp oss ordentligt så vi är redo för hösten och alla nyheter. Hoppas att vi snart kommer kunna träffas på stickcaféer och kurser igen. Fram tills dess får ni ha en riktigt skön sommar!
/ Heléne & Stisse