Virkad damtröja

Här kommer något roligt för er som hellre virkar än stickar. Sofie visar upp tröjan "Isop" som hon har virkat i garnet Mellan raggi, båda ifrån Järbo. Om en hel tröja känns som ett för stort projekt så finns det även en virkad mössa med samma mönster. 


Söt kofta till nyfödd

Här har dockan fått vara modell för Järbos söta kofta "Åker" med tillhörande mössa. Båda är virkade i Järbos supermjuka garn Merino raggi. Det finns även ett par supergulliga virkade tossor att komplettera utstyrseln med.  


Värmande tröjor till hösten

Här har vi mamma Hanna och lille August som båda har på sig tröjor ur Svarta fårets kollektion. Hanna har på sig en tröja som heter "Barcelona" och finns i häftet som heter "Barcelona 7 Wear". Tröjan Hanna har på sig är i storlek Medium och är stickad i "Ulrika". August har på sig en söt kofta som heter "Neapel" och finns i häftet som heter "Neapel 8 mini". I häftet är är koftan stickad i "Ulrika" men den koftan August har på sig är stickad i "Soft lama". Storleken är 4-6 månader.


Bedårande klänning

Titta så söt lilla Dagny blev i den nya tunikan från Viking garn. Passar även utmärkt som klänning både till vardags och kalas. Klänningen är stickad i "Bambino" och mönstret finns i häftet 2015-1. Klänningen som Dagny har på sig är stickad i storlek 2 år.


Söt traktortröja

Först ut bland modellerna är denna söta traktortröja. Den är stickad i "Alpacka liten storm" från Viking garn i storlek 4 år. Både len mot huden och värmer bra till hösten. Mönstret finns i häftet som heter 2110.